Retraite

Boerentempel

Praktijk Caroline Boenink

Retraite 12 uurtje of Quick kwik


Thema Retraite van 21 maart: Vrijheid!


Afhankelijk van jouw beschikbare tijd bied ik een Retraite aan als 12-uurtje of in een snelle verkwikkende vorm. De Quick kwik Retraite duurt 6 uur.


Hoe creëer je stilte in het drukke leven van alledag! En hoe integreer je beiden?

Duidelijk is dat de drukke samenleving een groot appèl doet op je ratio, op je handelen. Weten te handelen, is weten jezelf te kennen. Arestoleles had hiervoor het symbool van de bolle spiegel, een vrouw met een bolle spiegel. Hoe zie jij jezelf in relatie tot de omgeving.

 

Wat betekent Retraite?

Retraite is een oeroude naam voor mindfulness, bezinning en zingeving. Tijd nemen en stil staan bij je zelf. Voor mij is Retraite een ruimer begrip dan mindfulness. Bij een Retraite ga je met je aandacht naar binnen. Je leert meer te vertrouwen op je intuitie. Mijn Retraites in de Boerentempel zijn uniek. Tijdens een Retraite heb ik vele mogelijkheden om naar je persoonlijke omstandigheden te kijken. Ik kan bijvoorbeeld een healing of reading geven om je een handje te helpen. Een familie opstelling, adem of lichaamswerk dmv klankschalen etc. Mijn doel is om je rijker naar huis te laten gaan. Dus geen cursus of therapie. Gewoon een dagje resetten. Niets hoeft en als je wilt, kunnen we naar je vraag kijken. Omdat er telkens wat anders nodig is, is geen enkele Retraite hezelfde. Door mijn werkvormen beweeg ik makkelijk mee met de groep en de vragen die voorliggen. Ook leren van elkaar en de herkenbaarheid van onze worstelingen brengen zachtheid bij jezelf.

Mensen komen naar de Boerentempel voor Retraite:


 • Om de accu in jezelfop te laden
 • Om te ontdekken hoe het echt met je gaat, incl. de vervolgstap
 • Om intuïtie te activeren
 • Om bezinningstijd te nemen
 • Om te reflecteren
 • Om de focus weer op jezelf te richten


Met als eindresultaat:

Meer lichaamsbewustzijn, meer begrijpen van jezelf, blij zijn met jezelf, meer genieten, meer weten wat je precies wilt.

Je hoeft  niet persé een vraag te hebben, genieten van de stilte e.d. is ook prima. En soms dient zich de vraag vanzelf aan tijdens de dag.

Er is een licht programma met stilte, meditatie, oefeningen maar ook een wandeling. Evaring in meditaties e.d. is niet nodig. Ik neem je mee.

Praktische informatie:


Data:

 • 21 maart 12-uurtje

  Tijden: 

  • 12-uurtje:8.00 uur tot 20.00 uur
  • Quick kwik:

         10.00 uur tot 16.00 uur


  Kosten:

  • 12-uurtje: € 85,00  incl. koffie/thee, lunch en warme maaltijd.
  • Quick-kwik: € 75,00 inclusief koffie/thee en lunch

  Begeleider:   

  Caroline Boenink


  Plaats: Boerentempel

  Bed en Breakfast:

  Er is een ruim aanbod van gezellige B&B's in de buurt van de Boerentempel. Ik help je er graag bij.