Retraite

Retraite 12 uurtje of Quick kwik
Een Retraite waar je van gaat groeien!

Thema eerstvolgende Retraite: Een stap verder.....


We leven in een onrustige tijd. De uitdaging is om meer en meer naar het bewustzijn terug te gaan en je hartkanalen te openen. Het leven daagt je uit. En als het lukt....de parels liggen bij je voeten.


Afhankelijk van jouw beschikbare tijd bied ik een Retraite aan als 12-uurtje of in een snelle verkwikkende vorm. De Quick kwik Retraite duurt 6 uur.


Hoe creëer je stilte in het drukke leven van alledag! Of hoe integreer je beiden?

Duidelijk is dat de drukke samenleving een groot appèl doet op je ratio, op je handelen. We zijn zo druk geworden, dat er helemaal geen tijd meer is voor voelen. En daarmee gaan we beetje bij beetje weg uit ons hartsbewustzijn. We zijn slaaf geworden van onze eigen drukke handelen. Zijn we nog vrij in onze keuzes? Weten we nog wie we zijn? Weten we nog hoeveel creatiekracht en scheppingskracht we hebben? Weten we nog wat gelukkig voelen is? Een heleboel vragen die beantwoord worden in de stilte, door stil te gaan staan. Tijd maken voor je zelf is het begin van stilstaan.


Weten te handelen, is weten jezelf te kennen. Aristoteles had hiervoor het symbool van de bolle spiegel, een vrouw met een bolle spiegel. De betekenis van de bolle spiegel; hoe zie jij jezelf in relatie tot de omgeving.

Kom naar de stille plek in de Boerentempel, waar je hart vanzelf weer open gaat. En wezenlijke vragen over het leven en het werk te voorschijn komen. Een plek waar je tot nieuwe keuzes en antwoorden komt.


Wat betekent Retraite?

Retraite is een oeroude naam voor mindfulness, bezinning en zingeving. Wil je leven vanuit bezieling en vertrouwen?  Neem dan af en toe de tijd en sta stil bij je zelf. Voor mij is Retraite een ruimer begrip dan mindfulness. Bij een Retraite ga je met je aandacht naar binnen. Je leert meer te vertrouwen op je intuitie. Alle meditaties worden begeleid, ervaring is niet nodig.

Mijn Retraites in de Boerentempel zijn uniek. Ik kan bijvoorbeeld een healing of reading geven om je een handje te helpen. Een familie opstelling, adem of lichaamswerk dmv klankschalen en een wandeling in de natuur.

Mijn doel is om je rijk van binnen naar huis te laten gaan. Niets hoeft en als je wilt, kunnen we naar je vraag kijken. Omdat er telkens wat anders nodig is, is geen enkele Retraite hezelfde. Door mijn professionele werkvormen beweeg ik makkelijk mee met de groep inclusief de vragen die voorliggen.


Mensen komen naar de Boerentempel voor Retraite:

 • Om de accu in jezelf op te laden
 • Om te reflecteren op levensvragen en werk
 • Om te ontdekken hoe het echt met je gaat, incl. de vervolgstap
 • Om intuïtie te activeren
 • Om de focus weer op jezelf te richten


Met als eindresultaat:

Meer lichaamsbewustzijn, meer hartsbewustzijn,meer begrip voor jezelf, blij zijn met jezelf, meer genieten, meer weten wat je precies wilt.

Je hoeft  niet persé een vraag te hebben, genieten van de stilte e.d. is ook prima. In de stilte liggen vele antwoorden.

Er is een licht programma met stilte, meditatie, oefeningen maar ook een wandeling. Evaring in meditaties e.d. is niet nodig. Ik neem je mee.

Praktische informatie:


Data:

 • 10 sept Quick-kwik
 • 08 okt 12-uurtje
 • 12 nov Quick-kwik
 • 10 dec 12-uurtje
 • Mogelijk extra data tzt

  Tijden: 

  • 12-uurtje: 

          8.00 uur tot 20.00 uur

  • Quick kwik:

          10.00 uur tot 16.00 uur   


  Kosten:

  • 12-uurtje: € 105,00  incl. koffie/thee, lunch en warme maaltijd.
  • Quick-kwik: € 95,00 inclusief koffie/thee en lunch

  Begeleider:   

  Caroline Boenink


  Plaats: Boerentempel

  Bed en Breakfast:

  Er is een ruim aanbod van gezellige B&B's in de buurt van de Boerentempel. Ik help je er graag bij.