Toveren met je lijf

Toveren met je lijf


Ervaar het leven zoals het in jou werkzaam wil zijn.


Een training met de diepste transformatie in jezelf!

 

Mensen hebben altijd al intuitief geweten dat lichaam en geest niet van elkaar te gescheiden kunnen worden. Het moderne leven brengt een betreurenswaardige dissosiatie met zich mee. Een scheiding tussen wat we met heel ons wezen allang weten en wat onze denkgeest als waarheid accepteert. Meestal wint de laatste ten koste van de gezondheid.


Leven wie je in wezen bent. Ervaar het leven zoals het in jou werkzaam wil zijn.
Heeft je geest de neiging om in cirkeltjes te draaien? Gaan je gedachten veel naar het verleden en de toekomst om eindeloos strategieën te bedenken om op elk nieuw probleem te reageren? Heb je het gevoel afgesloten te zijn van anderen, niet vol het leven te leven? Heb je last van chronische maag-zenuw-en spierpijn? Als je (een van) deze vragen met ja beantwoordt, is deze workshop zeker iets voor jou.

Zoals velen in onze maatschappij, probeer je vanuit het brein in je hoofd jezelf door het leven te navigeren. We zijn ons er vaak niet van bewust, dat we andere keuzes hebben en dat we andere centra van wijsheden bezitten. Denk bijvoorbeeld aan het brein in je hart, waar we al snel aan voorbij gaan. Ademend dwars door alle trammelant van je geschiedenis heen naar de bron van kennis van jezelf is een weg die jou laat ervaren dat het ook anders kan. Laat de tover in je werken en voor je werken.

Trammelant bestaat uit drama, trauma, perikelen, actualiteiten, bedoelingen, intenties, komende en gegaande issues van anderen, jezelf, familie, professies, kranten, klanken, zuchten, gelach, boeken, films, gesprekken, ziekteverschijnselen… We kunnen er een aardige potpourri van maken voor onszelf. Hoe tover je dit om in het leven dat werkzaam wil zijn in jou? Via je lijf! Je lichaam bezit alle wijsheid die je nodig hebt, wij leren je hoe je met de subtiliteit ervan omgaat zodat jij ook werkelijk aan het roer staat en bepaalt welke toon wordt aangeslagen.

Praktische informatie:


Datum:

  • Zaterdag 2 oktober

Tijd:

  • 10.00 uur tot 17.00 uur
  •   9.45 uur inloop

Kosten:

  • € 105,=
  • koffie/thee en lunche

Begeleiders:   

Caroline Boenink en Els Hegger


Plaats: Boerentempel