Quick kwik Retraite

 

Quick kwik Retraite  (Focus op het juiste en merk dat je blij wordt)

Zes uur helemaal voor jezelf. Zes uur lang energie dat jou voedt. In de drukte van alledag kom je er vaak niet aan toe om bezig te zijn met de werkelijke dingen die je bezig houden. De dingen die bij jou passen, die jouw hart sneller laten kloppen, die jou energie geven.

Zes uur lang genieten, bezinnen en even stil te staan bij jezelf. Om de rust te nemen en om juist onder de oppervlakte te kijken. Om zo bij jezelf te komen en je te bezinnen op de vraag of wat je doet, je dichterbij brengt bij de mens die je wilt zijn. Het programma staat in het teken van energie ontvangen, snel en verkwikkend.

In de (kleine) groep van deelnemers vind je herkenning, humor en reflectie. In mijn professionele begeleiding ervaar je de uitnodiging en de veiligheid om te werken aan wat dienend is voor jou.

Er staat een programma en ik neem je mee in korte meditaties, stiltemomenten, oefeningen, healing, reading, etc etc. . Kortom een mooie bedding om je hart op te warmen.

En zoals het hoort: er wordt gezorgd voor een lunch die letterlijk voedend is.

Geen Retraite is hetzelfde omdat er zich telkens andere vragen aandienen en ik met mijn werkvormen flexibel meebeweeg met de groep.

Bevalt mijn programma en werkwijze je, vind je hier wat je zoekt, weet je welkom zo vaak mee te doen als jij daar behoefte aan hebt.


Praktische informatie

Data 2018:

  • Zaterdag 17  februari

Kosten: € 75,=  (incl btw) inclusief koffie/thee, iets lekkers en lunch

Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur

Plaats: BoerenTempel in Zelhem

Indien gewenst: B&B in de buurt  van de Boerentempel. Er zijn leuke en betaalbare B&B in de buurt. Ik help je er graag bij!


De begeleider

Caroline Boenink (06-23433706)

 

Aanmelden 

 


Aanhef
Dhr.
Mvr.
Voorletters
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vraag of opmerking *
Velden met een * zijn verplicht

In een rustige setting waar verhalen gaan spreken, waar thema's van jezelf weer een plek krijgen, waar loyaliteit gezien mag worden, waar geven en nemen weer in balans komt, waar loslaten aan de orde komt
Referenties Referenties Hee Caroline nog bedankt voor de heerlijke dag! Was een bijzondere ervaring en heel fijn relax.... Is zeker niet de laatste keer geweest. (Anouk) Bekijk alle referenties Caroline Boenink Persoonlijke ontwikkeling,
teamontwikkeling en
herstart bij ziekteverzuim
adres

gsm
e-mail
Stikkenweg 21
7021 BN Zelhem
06-23433706
info@carolineboenink.nl