Spiegeltje spiegeltje....

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.............

Hoe zie jij je zelf?

Systemisch aan het werk met leiderschap.

Beter weten wie je bent, hoe je denkt en welk gedrag je vertoont als het gaat om leiderschap. Ervaren wat je daarin tegen komt en hoe je daar graag in wilt zijn in je (werkzame) leven.

Resultaat van de workshop:

  • Ont-wikkeling van jouw leiderschap
  • Inzicht in je eigen functioneren m.b.t. leiding nemen en geven
  • Regie en invloed ervaren op wat je hierin zou willen

 

Leiderschap, ook wel innelijk leiderschap genoemd, is het vermogen om richting en betekenis te geven aan je leven. Je kunt jezelf op je eigenwijze laten schitteren.

Hoe doe jij dat?

Je plek nemen en het in balans krijgen van geven en nemen zijn essentieel bij systemisch werken en opstellingen. Het geeft je inzicht vanuit welk systeem jij een keuze hebt gemaakt om te doen en te zijn zoals je nu bent. Stilstaan bij de patronen die je hierin hebt ontwikkeld is belangrijk. Het geeft energie en vertrouwen als je nieuwe keuzes kunt maken om je leiderschap te versterken.

Wat is het belang van leiderschap?

Mensen ervaren steeds vaker gevoelens van vervreemding in de samenleving die razend snel gaat en veel eist. Het werk vraagt veel, je privé omgeving maar ook maatschappelijk ervaren we ook druk door allerlei voorbij razende modegrillen. Door deze veeleisende omgeving hebben we snel het gevoel geleefd te worden en dat jouw ideeën er minder toe doen. Of dat je afkerig wordt in het ontvangen van leiding. In beide gevallen houdt je je eigen talenten achter. Deze uitputting of uitholling van je zelf vraagt om een nieuwe kijk. In de maatschappij is er een groeiende behoefte aan mensen die weten wat ze willen.  En we hebben elkaar en het leven nodig, om leiderschap in ons zelf te laten groeien. Het geeft betekenis, creativiteit, bevlogeheid en passie. Je haalt het beste in jezelf naar boven en geeft daar richting aan, leiding aan.

Je kunt vooruit kijken als je achterom kunt zien. Daarom is even stil staan bij jouw patroon van leiding nemen en geven belangrijk! D.m.v. systemische opstellingen gaan we werkelijk jouw situatie in de ruimte neerzetten. In de opstelling komt naar voren hoe jij (on)bewust in het thema leiderschap staat. De weg van inzicht volgt. Je krijgt meer zicht op je eigen manier van leiding nemen en geven. Talenten en drijveren krijgen weer meer licht en lucht.

Nieuwsgierig? Van harte welkom bij onze workshop!

Nannette Mees en Caroline Boenink

 

 

Datum: 11 okt 2019

Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur. Vanaf 9.30 uur inloop

Kosten: 125 euro excl btw en inclusief, koffie/thee, lunch en hand-out

Trainers: Nannette Mees en Caroline Boenink (06-23433706)

Plaats: Boerentempel  (Stikkenweg 21 in Zelhem)

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Je deelname is definitief als het verschuldigde bedrag is overgemaakt.


 

Aanhef
Dhr.
Mvr.
Voorletters
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vraag of opmerking *
Velden met een * zijn verplicht

In elke familie spelen bepaalde dynamieken, die door  generaties heen worden doorgegeven. In zo’n systeem beïnvloeden mensen elkaar. Het verbonden zijn aan je familiesysteem brengt veel goeds. Maar soms zorgt het er ook voor dat je niet kunt zijn wie je wilt zijn.

In een familieopstelling krijg je meer inzicht over jouw familie en bovendien handvaten om meer jezelf te zijn.

Iedereen is welkom!

Nieuwsgierig?

Referenties Referenties Hee Caroline nog bedankt voor de heerlijke dag! Was een bijzondere ervaring en heel fijn relax.... Is zeker niet de laatste keer geweest. (Anouk) Bekijk alle referenties Caroline Boenink Persoonlijke ontwikkeling,
teamontwikkeling en
herstart bij ziekteverzuim
adres

gsm
e-mail
Stikkenweg 21
7021 BN Zelhem
06-23433706
info@carolineboenink.nl