Workshop Familieopstellingen

Deze workshop biedt jou de mogelijkheid om je eigen vraag letterlijk in beeld te brengen.

De vraag kan bijvoorbeeld over je familie, werk of een thema wat belangrijk voor je is. Via de opstelling maak je zichtbaar hoe je bent verbonden met anderen of met je thema.

Hoe werkt het?

Tijdens de opstelling stel je de andere deelnemers van de workshop in de ruimte op. De andere deelnemers staan voor jou en je familieleden, collega's of thema. Het geeft inzicht hoe jij en de anderen ten opzichte van elkaar bewegen. Met mijn hulp ga je deze begrijpen.Dit is helend.

Wat levert het op?

Een opstelling geeft de mogelijkheid relaties tussen (familie)leden en de eventuele knelpunten daartussen bloot te leggen en zo nodig te veranderen. Het geeft inzicht in jou patronen en thema's. Daardoor kun je loslaten en veranderen. Je krijgt beter contact met je eigen plek.  Het op een diep niveau leren kennen van deze plek en de positie die anderen daarin innemen, geeft ruimte voor acceptatie en zingeving.

Ook van de opstellingen van de anderen leer je zelf veel. De hele dag verloopt in een ontspannen sfeer en tussen de middag wordt er een lunch geserveerd.

Datum: Zaterdag  datum niet bekend

Begeleider: Caroline Boenink

Kosten: Deze dag kost € 85,= inclusief koffie/thee en een lunch.

Plaats: Boerentempel  (Stikkenweg 21 in Zelhem)


Aanmelden

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Je deelname is definitief als het verschuldigde bedrag is overgemaakt.


 

Aanhef
Dhr.
Mvr.
Voorletters
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vraag of opmerking *
Velden met een * zijn verplicht

In elke familie spelen bepaalde dynamieken, die door  generaties heen worden doorgegeven. In zo’n systeem beïnvloeden mensen elkaar. Het verbonden zijn aan je familiesysteem brengt veel goeds. Maar soms zorgt het er ook voor dat je niet kunt zijn wie je wilt zijn.

In een familieopstelling krijg je meer inzicht over jouw familie en bovendien handvaten om meer jezelf te zijn.

Iedereen is welkom!

Nieuwsgierig?

Referenties Referenties Hee Caroline nog bedankt voor de heerlijke dag! Was een bijzondere ervaring en heel fijn relax.... Is zeker niet de laatste keer geweest. (Anouk) Bekijk alle referenties Caroline Boenink Persoonlijke ontwikkeling,
teamontwikkeling en
herstart bij ziekteverzuim
adres

gsm
e-mail
Stikkenweg 21
7021 BN Zelhem
06-23433706
info@carolineboenink.nl