Ontmoeting in verbinding

Ontmoeting in verbinding

Onze maatschappij gaat razend snel, ook in de ontmoetingen. Door de snelheid waarin alles gebeurt is er weinig tijd voor elkaar, voor ontmoeting. De ontmoeting voelt vaak oppervlakkig en levert soms een gevoel op van onbehagen. In deze basiscursus leer je de ontmoeting te verdiepen en naar je hand te zetten.

Het doel van deze basiscursus is om met  zelfvertrouwen en een vrij gevoel in de dynamiek van groepen te bewegen.  Je krijgt inzicht in je eigen handelen. En je kunt onderscheid maken in jouw aandeel en dat van een ander. Deze korte cursus van 3 avonden waar je zelf gaat ontdekking hoe je contact maakt met anderen, hoe je de ontmoeting kunt verdiepen en versoepelen. Door onze levensgeschiedenis hebben wij patronen aangeleerd en deze patronen laten we zien in de ontmoeting. Soms stokt  het in de ontmoeting bij jezelf en soms bij de anderde ander. En op weer een ander moment lijkt alles te stromen........ Hoe kan dat? 

Een kort maar krachtige cursus die leidt tot kennis over jezelf, versoepeling en verdieping in het contact.

Praktische informatie

Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen. Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. Indien je vragen hebt over deze cursus, ben ik bereikbaar  op mijn 06 nummer of zet de vraag op het contactformulier. Ik geef zo snel mogelijk bericht!

Data: 16 sept, 30 sept,  en 14 okt.

Tijd: 19.00 uur tot 21.30 uur

Kosten: 150,= euro inculsief koffie/thee en iets lekkers

Plaats: BoerenTempel

Trainer:

Caroline Boenink (06-23433706)

 

Aanmelden 

 


Aanhef
Dhr.
Mvr.
Voorletters
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vraag of opmerking *
Velden met een * zijn verplicht

In een rustige setting waar verhalen gaan spreken, waar thema's van jezelf weer een plek krijgen, waar loyaliteit gezien mag worden, waar geven en nemen weer in balans komt, waar loslaten aan de orde komt
Referenties Referenties Hee Caroline nog bedankt voor de heerlijke dag! Was een bijzondere ervaring en heel fijn relax.... Is zeker niet de laatste keer geweest. (Anouk) Bekijk alle referenties Caroline Boenink Persoonlijke ontwikkeling,
teamontwikkeling en
herstart bij ziekteverzuim
adres

gsm
e-mail
Stikkenweg 21
7021 BN Zelhem
06-23433706
info@carolineboenink.nl