Coaching

‘Overwinningen op uzelf gaan vooraf aan die op uw omgeving. Het is net zo onomkeerbaar als planten en dan oogsten. Het is een groeiproces dat van binnen begint en steeds verder naar buiten toe om zich heen grijpt.’
Covey

 

Soms heeft u iemand nodig om helder te krijgen wat u wilt. Omdat u lijkt vast te lopen in een probleem of situatie. De vertrouwde strategieën en patronen lijken niet meer te werken. Dat kan op het werk zijn, maar evengoed in het privéleven. Herkent u deze beschrijving, dan kunt u terecht in mijn praktijk.

 

Voor wie

Coaching is voor mensen die oude patronen willen doorbreken en meer plezier en balans in hun leven willen. Of voor mensen die zich bewuster willen worden van wie ze werkelijk zijn.

Kernvragen kunnen zijn:

  • Wat maakt dat u zich het ene moment rustig, tevreden en ontspannen voelt en het andere moment plotseling boos, gefrustreerd of onzeker?
  • Wat maakt toch dat we zo emotioneel en buiten proportie op gebeurtenissen reageren, die vaak achteraf niet zo heftig bleken te zijn?
  • Hoe kan het toch dat we last hebben van belemmerende gedachten en dat we daar - ondanks onze wilskracht en inzet - zo lastig van loskomen?
  • En bovenal, wat is er voor nodig om weer in contact te komen met wat voor jou persoonlijk wezenlijk is, vrij van blokkades en belaste(nde?) gevoelens?

 

Hoe werkt het
Een coachingstraject kan niet anders dan maatwerk zijn. We starten met een gratis intakegesprek van 1,5 uur. Tijdens dit gesprek is er ruimte voor kennismaking en praten we over die gebieden in het leven waarin u zaken wilt veranderen. Ik help u boven tafel te krijgen wat er nou precies aan de hand is. Als dat helder is, bekijken we wat u persoonlijk nodig heeft. Tijdens het coachingstraject is er alle ruimte om ervaringen te delen, om te leren en om te oefenen in de praktijk. Want met alleen praten kom je niet altijd verder. Het is minstens zo belangrijk te proberen, gewoon te ‘doen’.

 

Wat levert het op
Een coachingstraject is een boeiend en mooi traject waarin u zichzelf zeker tegen zult komen. Het levert u veel op. U krijgt inzicht in uzelf en uw situatie, leert nieuwe wegen te bewandelen of situaties op een andere manier te bekijken. Daarmee verbetert u uw persoonlijke effectiviteit. Kortom: u krijgt meer plezier en succes in het (werk)leven!

 

Wilt u weten wat coaching voor uzelf of uw bedrijf kan betekenen? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Neem voor informatie of een afspraak contact op met 06-23433706 of stuur een e-mail naar info@carolineboenink.nl.


Referenties Referenties Hee Caroline nog bedankt voor de heerlijke dag! Was een bijzondere ervaring en heel fijn relax.... Is zeker niet de laatste keer geweest. (Anouk) Bekijk alle referenties Caroline Boenink Persoonlijke ontwikkeling,
teamontwikkeling en
herstart bij ziekteverzuim
adres

gsm
e-mail
Stikkenweg 21
7021 BN Zelhem
06-23433706
info@carolineboenink.nl