Lichamelijke klachten burn-out

Ieder mens reageert anders op stress. De één heeft lichamelijke klachten, de ander psychische of een combinatie ervan en weer een ander heeft nergens last van.

Het lichaam is een prachtige geavanceerde fabriek die instaat is signalen te geven als de stress te veel wordt. Het is zeker de moeite waard om naar lichamelijke klachten te luisteren in relatie tot burn-out.

Mensen die geen burn-out hebben meegemaakt, hebben vaak de overtuiging dat het hen niet zal overkomen. Mensen die een burn-out krijgen zijn doorgaans de best presterende medewerkers uit de organisatie. 'Zeer loyale, betrokken, hard werkende, consciëntieuze werknemers. Ze hebben een soort grenzeloosheid in zich, ze combineren perfectionisme met een enorm verantwoordelijkheidsgevoel en zijn heel gevoelig voor waardering van anderen.

Lichamelijke klachten lopen zeer uiteen. Huidklachten, spierpijn, grieperig, traagheid, vermoeidheid, buikklachten, geen zin in seks, lezen gaat moeilijker doordat u tekst niet goed in u kunt opnemen etc. Klachten komen na gebruik van medicijnen vaak weer terug en is er geen duidelijke oorzaak aan te geven (vaak wordt is de eerste fase stress niet onderkend)

 

Contact

Ik vertel u graag meer over de burn out behandeling en het genezen van burnout. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Bel met 06-23433706 of stuur een e-mail naar info@carolineboenink.nl.

 


Aanhef
Dhr.
Mvr.
Voorletters
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vraag of opmerking *
Velden met een * zijn verplicht

Referenties Referenties Hee Caroline nog bedankt voor de heerlijke dag! Was een bijzondere ervaring en heel fijn relax.... Is zeker niet de laatste keer geweest. (Anouk) Bekijk alle referenties Caroline Boenink Persoonlijke ontwikkeling,
teamontwikkeling en
herstart bij ziekteverzuim
adres

gsm
e-mail
Stikkenweg 21
7021 BN Zelhem
06-23433706
info@carolineboenink.nl