Genezen van burnout

Het genezen van een burnout kan bij mij op de boerderij en of bij mij in de praktijk. Een plezierige locatie met veel rust en ruimte. In een ongedwongen sfeer gaan we aan de slag. De natuurlijke omgeving  levert ook haar bijdrage in de genezing van de burn-out. We houden rekening met uw psychische en lichamelijke klachten.

We starten met een gratis intakegesprek van 1,5 uur. Tijdens dit gesprek is er ruimte voor kennismaking en praten we over die gebieden in het leven waarin u zaken wilt veranderen. Ik help u boven tafel te krijgen wat er nou precies aan de hand is. Als dat helder is, bekijken we wat u persoonlijk nodig heeft. Tijdens het traject is er alle ruimte om ervaringen te delen, om te leren en om te oefenen in de praktijk. Want met alleen praten kom je niet altijd verder. Het is minstens zo belangrijk te proberen, gewoon te ‘doen’.

De kern van het genezen van burnout zit in uw eigen bereidheid anders te leven. Ik help u hierbij op een manier wat bij u past. De natuurlijke omgeving ondersteunt uw genezing. U wordt meer bewuster van uw eigen levensstijl en gedrag. U ontdekt meer mogelijkheden om de dingen te doen die u graag wilt. 

 

Contact

Ik vertel u graag meer over de burn out behandeling en het positieve resultaat ervan. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Bel met 06-23433706 of stuur een e-mail naar info@carolineboenink.nl.

 


Aanhef
Dhr.
Mvr.
Voorletters
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vraag of opmerking *
Velden met een * zijn verplicht

Referenties Referenties Hee Caroline nog bedankt voor de heerlijke dag! Was een bijzondere ervaring en heel fijn relax.... Is zeker niet de laatste keer geweest. (Anouk) Bekijk alle referenties Caroline Boenink Persoonlijke ontwikkeling,
teamontwikkeling en
herstart bij ziekteverzuim
adres

gsm
e-mail
Stikkenweg 21
7021 BN Zelhem
06-23433706
info@carolineboenink.nl