Behandeling burn-out

Stress hoort bij het leven. Overmatige en langdurige stress is ongezond en kan lijden tot een burn-out. In de fase vóór de burn-out zijn er volop signalen. Het is belangrijk zo vroeg mogelijk deze te (h)erkennen en te behandelen. De herstelperiode is dan immers korter, het hoeft niet te ontaarden in een burn-out en begeleiding kan naast het werk worden opgepakt. 

Mijn stress en burn-out behandeling is uitermate geschikt voor:

  • mensen die de lat voor zichzelf hoog hebben liggen.
  • mensen met een druk bestaan en die veel verantwoordelijkheid hebben op het werk of in het gezinsleven. 
  • mensen die moeite hebben met herstellen van stressvolle situatie (langdurig moe, snel geïrriteerd, vaak ziek, moeilijk kunnen concentreren, werk niet meer leuk vinden, etc.)

 

Programma behandeling burn-out en stress

Mensen met stress- en burn-out klachten komen tot rust op mijn boerderij. Een fijne basis om te werken aan jezelf. Er ontstaat letterlijk ruimte in het hoofd door even weg te zijn van de dagelijkse hectiek en problemen. De activiteiten in de burn-out behandelling verschillen per persoon en per dag en is afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt.

Het programma behandeling burn-out en stress is gericht op het totale welzijn, verbeteren van zowel het fysieke als psychische welzijn. Wandelen, werken in de moestuin, maken van bankjes uit boomstammen en eenvoudige werkzaamheden op de landerijen of tussen de dieren behoren tot de mogelijkheden. Uiteindelijk is het bieden van maatwerk en de holistische benadering van begeleiding het handvat voor de cliënt om het leven weer op te pakken en daarmee te genezen van burnout.


Contact

Ik vertel u graag meer over de manier waarop ik werk en het positieve resultaat ervan. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Bel met 06-23433706 of stuur een e-mail naar info@carolineboenink.nl.

 


Aanhef
Dhr.
Mvr.
Voorletters
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vraag of opmerking *
Velden met een * zijn verplicht

Referenties Referenties Hee Caroline nog bedankt voor de heerlijke dag! Was een bijzondere ervaring en heel fijn relax.... Is zeker niet de laatste keer geweest. (Anouk) Bekijk alle referenties Caroline Boenink Persoonlijke ontwikkeling,
teamontwikkeling en
herstart bij ziekteverzuim
adres

gsm
e-mail
Stikkenweg 21
7021 BN Zelhem
06-23433706
info@carolineboenink.nl